DZOH kaan feestje van HZVV niet verstoren

EMMEN - De wedstrijd DZOH – HZVV kwam snel op gang. In de 10e minuut vond HZVV-captain Alex Zomer Jens van Rooijen, die de: 0-1 scoorde. Amper vijf minuten later scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer. Daan Wijma van HZVV miste de bal, waarna Bjorn Jansen de 1-2 scoorde. Vanaf dit moment ging het alle kanten op. Drie minuten later lag de bal namelijk opnieuw in het net. HZVV-middenvelder Mulder lepelde de bal over de verdediging van DZOH naar de vrijstaande Popovic. 1-3. Middenvelder Sijtsma bracht DZOH-speler Joel Zweerink hard ten val in het strafschopgebied en Joel Zweerink benutte de strafschop: 2-3. Nadat Yoran Popovic in de 75e minuut na een uitstekende individuele actie scoorde, leek het van niet. Maar ook de tweede helft ging van links naar rechts. Want toen Zweerink in de 80e minuut namens DZOH de 3-4 binnenschoot, werd het nog heel spannend voor HZVV want DZOH wist veel ballen in de zestien van HZVV te plaatsen, maar een gelijkmaker wisten ze niet te forceren.