Sc Angelslo kan ook niet van VVS Oostwold winnen

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse F van district Noord van de KNVB nam SC Angelslo het op tegen VVS Oostwold de nummer drie op de ranglijst. Na de 7-1 zeperd tegen Bargeres moest deze wedstrijd wel punten op leveren. Helaas eindigde deze competitiewedstrijd op Sportpark Meerdijk Noord in Emmen in een 2-1 nederlaag voor het op de 5e plaats staande SC Angelslo. VVS Oostwold dat staat voor Voetbal Vereniging Sparta nam na een kwartier spelen een 1-0 voorsprong via Remco de Kleine. SC Angelslo probeerde daarna wel snel deze achterstand weg te werken, maar had daarvoor wel bijna 20 minuten nodig toen Sebastiaan Kroezen de goede richting vond en de Emmenaren op gelijke hoogte wist te brengen. 1-1 en met deze stand werd ook de rust in gegaan. In deze rust probeerde Angelslo trainer Sander Eising zijn manschappen er van te overtuigen dat er meer in zat dan de 1-1, maar helaas voor de Meerdijkbewoners liep het allemaal anders. Sc Angelslo probeerde het wel, maar net als tegen Damacota wilde de bal er niet in. Een dan weet je dat de tegenpartij dan vaak wel raak schiet. Zo moesten de Emmenaren toezien hoe de gasten uit Oostwold wel de goede richting wisten te vinden en via René Dijksterhuis op een 2-1 voorsprong wisten te komen. Angelslo probeerde het nog wel, maar de gelijkmaker was hun niet gegund. Eindstand 1-2 en doordat ook de naaste belagers Meeden en BATO hun wedstrijd verloren blijven de Emmenaren op de 5e plaats staan. Onderstaande foto's zijn gemaakt door Wietze de Jong