14e overwinning op rij voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F kende de nog ongeslagen koploper Bargeres weinig moeite met Sc Angelslo en won met 7-1. Zoals ze vaak dit seizoen stond de achterhoede zijn mannetje en waren de spitsen van Bargeres moeilijk te stoppen. In het begin van de wedstrijd had Angelslo wel iets de overhand, mede door de felle duels kon Bargeres maar moeilijk in haar spel komen. Na een kwartier viel de eerste treffer. Rob van de Graaf werd binnen de zestien neergelegd en de toegekende strafschop werd door Yorick Zweerink verzilverd. Vrij snel na de eerste strafschop viel ook de 2-0. Rob van de Graaf was nu de afmaker na een snelle combinatie, De derde goal viel na een actie van Casper Dorgelo. Zijn voorzet werd door Rob van de Graaf, ingeschoten, maar de afvallende bal werd door Yorick Zweerink wel binnengeschoten. 3-0. Op slag van rust viel ook nog de 4-0 via een strafschop. Het lijkt of Bargeres een makkelijk middagje had, maar dat was zeker niet zo, ook Angelslo was regelmatig dreigend vooral via rechtsbuiten Gezim Luli, maar de voorzetten waren telkens een prooi voor de Bargeres verdedigers. Angelslo was vooral dreigend met vrije trappen en corners, allemaal scherp indraaiend en goed voor de goal, maar zoals gezegd vanmiddag werden deze ballen bijna allemaal afgeweerd. In de 2e helft begon Angelslo furieus, binnen de minuut stond het 4-1 nadat Gezim Luli die zijn tegenstander passeerde en de 4-1 scoorde. De mooiste goal van de middag voor Bargeres viel kort daarna via Casper Dorgelo. 5-1 en Yorick Zweerink zorgde uiteindelijk met nog twee treffers voor een 7-1 eindstand.