CEC wint dankzij hattrick van Maurice Kampman

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F wist CEC op sportpark De Runde CEC de wedstrijd tegen middenmoter Meeden met 3-1 nederlaag te winnen. CEC, de nummer twee op de ranglijst, begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Maurice Kampman. 1-1. Na ongeveer twintig minuten kreeg CEC een iets mindere fase waarvan Meeden goed gebruik wist te maken door veelal de lange bal te hanteren en ook niet schroomden in het fysieke spel. Dat werd in de eerste helft beloond met een treffer. Vlak voor de thee scoorde Mark Slim de 1-1 ruststand. Na de thee probeerde CEC wel snel iets aan de 1-1 tussenstand te doen. Het probeerde steeds nadrukkelijk de zestien van Meeden te bereiken, maar die wisten lang tegentreffers te voorkomen en zelfs af en toe in de counter nog even voor gevaar wisten te zorgen. CEC-trainer Reinier Pruim: ,,Wij hadden voor de thee even een fase waarin wij even onder druk kwamen, maar waren in de 2e helft de bovenliggende partij en voetballend beter. Alleen maakten wij aanvankelijk de kansen niet af die wij wel kregen. Uiteindelijk was het Maurice Kampman die met zijn 21e en 22e treffer in dit seizoen zijn hattrick vol maakte en daarmee voor een dik verdiende 3-1 overwinning zorgde. In de strijd bovenin blijft CEC in het spoor van koploper Bargeres dat met 6-1 van BATO won. Komende zaterdag staat voor CEC de uitwedstrijd tegen het lager geplaatste Westerlee op het programma.