Titan laat in slotfase de winst glippen

NIEUW WEERDINGE – Met nog maar enkele minuten te spelen leek Titan de thuiswedstrijd tegen Gieten met 2-1 te gaan winnen, maar dat lukte niet. De mannen van trainer Henri Goeree begonnen de wedstrijd met veel druk op het doel van Gieten maar de mannen van de Emmer trainer Bas NIbbelke namen na een kwartier de regie meer en meer over. Vooral rechterspits Bas Alting was een ware plaag voor de Titan verdediging als Gieten de aanvallen over rechts wist op te zetten. Titan wist vooral door goed keeperswerk van Rick Poede de nul te houden. Tot de 39e minuut toen Bas Alting weer goed werd weggestuurd en hij de bal nu wel langs doelman Poede in het doel poeierde en zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. 0-1. Vlak daarop moest Gieten doelman Michel Goudriaan ook zijn klasse toen om een tegentreffer te voorkomen. Na de ruststand van 0-1 moest Titan vol op de aanval maar voorin wisten o.a topscoorder Roy Super en Julian Bruining aanvankelijk geen opening te vinden. Toch lukte het Titan om 20 minuten voor tijd op gelijke hoogte te komen via een treffer van Patrick Luiten en ging er gelijk op en er over met een doelpunt van Roy Super waarmee Titan met 2-1 plotseling op winst stond. Toch kwam Gieten weer terug en het was Bas Alting de een voorzet prima beoordeelde en met een doorkopbal de 2-2 scoorde. Uiteindelijk werd het misschien gezien de gehele wedstrijd ook wel een terechte eindstand voor beide ploegen.