SVBO zat stuurt koploper Hollandscheveld met 5-3 het bos in

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F wist het lager geplaatste SVBO voor een flinke verrassing te zorgen door koploper Hollandscheveld met een 5-3 nederlaag van de troon te stoten. Borger en SJS, de naaste concurrenten van de koploper wisten wel hun wedstrijd te winnen. De mannen van trainer Jan Moes legden in de eerste helft de basis voor de overwinning met een 3-0 ruststand. Niels Wessels opende de score in de 15e minuut na een goede voorzet en in de 37e minuut was het Stan Wolbers die de bal uit een voorzet van Niels Wessels tegen het net plaatste. 2-0. Vijf minuten later kreeg SVBO een strafschop doordat hij volgens de scheidsrechter door de doelman werd neergelegd. Niels Wessels maakte vanaf de stip geen fout en zorgde voor een 3-0 ruststand. Na de thee wilde de koploper zich nog niet bij een nederlaag neerleggen en kreeg de eerste kans, Maar SVBO kwam na een foutje van de Elim doelman via Stan Wolbers op 4-0. Daarna kwam Elim weer terug via een vrije bal van Danny Mol (4-1) en Luuk van Eck (4-2) wist vlak voor tijd de spanning weer terug te brengen. SVBO kende het gevaar en schakelde nog even weer bij en kwam via Stan Wolbers op 5-2 die een afvallende bal op pikte. Daarna bood de SVBO-defensie Jan Hagen de mogelijkheid om nog een keer voor Hollandscheveld te scoren. 5-3 en dat werd ook de eindstand. Komende zaterdag moet SVBO zat naar het op de vierde plaats staande SCN.