Bargeres nog zonder puntverlies

EMMEN - De Emmer derby in de zaterdag 4e klasse F tussen Sc Angelslo en Bargeres is in een 4-1 overwinning geëindigd voor koploper Bargeres. De mannen van trainer Geert Aalderink, zijn nog zonder puntverlies en hadden ook nog geen tegentreffer. De formatie van trainer Geert Aalderink sloeg vooral in het laatste kwartier van de eerste helftkeihard toe. Yorick Zweerink had na ruim een kwartier de score al geopend voor de koploper. 0-1. Sc Angelslo probeerde het wel, maar wist geen opening te vinden in een beter voetballend Bargeres. Helemaal niet meer nadat een kwartier voor tijd Sc Angelslo in een ondertal kwam. Na een rode kaart voor Maurice van der Vuurst sloeg Bargeres snel en keihard toe. Het werd 0-2 door opnieuw Yorick Zweerink en Rob de Graaf mocht enkele minuten later de 0-3 binnentikken. Nog voor de thee stond het ook al 0-4 door de derde treffer van Yorick Zweerink. Na de thee ging Bargeres een tandje lager spelen en mocht Sc Angelslo aanvallen, maar scoren wist het niet via een uitgespeelde aanval. Een strafschop tien minuten voor tijd werd door Jeffrey Koster keurig binnengeschoten en bepaalde de eindstand op 1-4. Bargeres kreeg wel de eerste tegentreffer, maar vertrok wel met drie punten en blijft koploper met 15 punten uit 5 wedstrijden terwijl Sc Angelslo op negen punten blijft staan. Komende zaterdag speelt Bargeres thuis tegen Wagenborger Boys en Sc Angelslo moet op bezoek bij VVS Oostwold die de uitwedstrijd tegen NWVV zag afgelast wegens de slechte gesteldheid van het veld in Nieuw-Weerdinge.