SVV 04 kansloos tegen ONR

SCHOONEBEEK - Het bekeravontuur van zondag 3e klasser SVV 04 zit er na zaterdagavond op. Op sportpark De Kampen was 3e klasser ONR uit Roden de beter voetballende ploeg tegen een slordig spelend SVV 04 dat na iets meer dan een half uur de eerste tegentreffer moest incasseren. Na knullig balverlies op het middenveld werd de bal diep gespeeld op Jesse Kort die de score opende. 0-1 en dat werd uiteindelijk ook de ruststand. Na de hervatting probeerden de mannen van trainer Roeland Kwint nog wel de bakens te verzetten, maar ONR was eigenlijk op het gebied van inzet en snelheid de thuisclub de baas. Jesse Kort drukte uiteindelijk een flinke stempel op de wedstrijd, want na de 0-1 scoorde hij in de 55e minuut de 0-2 en wist in de 70e minuut nog een keer de trekken over te halen en de stand naar 0-3 te tillen. Daarmee was het verzet van SVV 04 wel gebroken en moest het in de slotfase ook nog toezien hoe Rik de Boer de eindstand op 0- bepaalde. ONR bekert nu verder en SVV 04 kan zich nu voorbereiden op de komende competitiewedstrijd aanstaande zondag in en tegen middenmoter Sleen. Wil SVV 04 even uit de zorgen komen zal deze wedstrijd zeker punten moeten pakken. De aanvang van dit duel is 14.00 uur.