Maurice Kampman bekroond debuut in CEC met vier treffers

EMMER COMPASCUUM – CEC, dat een prima start kende van de competitie trof zaterdagmiddag op Sportpark De Runde het lager geplaatste Westerlee en won na een 2-0 ruststand met 6-0. Het eerste half uur ging het even stroef omdat de tegenstander ook niet echt wilde. Pas nadat Rick Wijnholds in de 24e minuut de score opende en een minuut later Jamie Oost de 2-0 op het scorebord liet zetten was het duidelijk dat CEC de wedstrijd in de tas had. In de 2e helft was het Maurice Kampman die net in het veld stond zijn debuut in de hoofdmacht bekroonde met vier doelpunten op rij en ook de “man of the match” werd. In een tijdsbestek van de 74e tot de 84e minuut scoorde hij een zuivere hattrick en de stand naar 5-0. Vijf minuten voor tijd nog een keer toe en bepaalde de eindstand op 6-0. Niet genoeg om Bargeres van de troon te stoten, maar CEC is na vier speelronden nog zonder puntverlies. Komend week is CEC vrij en op 28 oktober staat de uitwedstrijd tegen SETA op het programma.