Drenthina kan de wedstrijd niet winnend over de streep trekken

Beschrijving:
EMMEN – Op sportpark De Oude Ros liet Drenthina onnodig 2 punten liggen na het 3-3 gelijke spel tegen Grijpskerk. De Emmenaren begonnen goed aan het duel en wisten na een kwartier spelen via Maikel Arling op een 1-0 voorsprong te komen. Drenthina controleerde daarna de wedstrijd en in de voorlaatste minuut van de eerste helft leek Maikel Arling met zijn tweede treffer de wedstrijd al een beetje in het slot te zette, maar Grijpskerk kwam binnen een minuut met een antwoord via Gert-Jan Soldaat die op de valreep van de eerste helft de 2-1 scoorde na slecht uitverdedigen. Na de 1-2 ruststand kantelde de wedstrijd in de richting van Grijpskerk dat rond de 72e minuut via Luuk Schreurs op 2-2 wist te komen en ruim 5 minuten later was het Jelle Schoenmaken die Grijpskerk ook nog op een 3-2 voorsprong wist te zetten. Invaller Roland Koops zorgde uiteindelijk met zijn doelpunt voor een 3-3 eindstand. Komende zaterdag moet Drenthina op bezoek bij Hoogeveen.