SC Erica wint derby tegen Twedo

NIEUW AMSTERDAM – SC Erica wist zondagmiddag op het vernieuwde sportpart in Veenoord met 3-2 van Twedo te winnen. Twee ploegen die promoveerden uit de 3e klasse. Twedo als kampioen en Sc Erica via de nacompetitie. Twedo begon goed, maar zag Jurben Visser twee goede kansen missen. De eerste kans aan de andere kant was wel direct raak via Jesper Hemme die een voorzet van Dennis Fecken met een doelpunt bekroonde. 0-1. In de 2e helft komt Twedo snel op 1-1 via Iwan Immink. Met nog twintig minuten op de klok bracht Jori Ebbinge Erica weer op voorsprong. 1-2. Vlak voor tijd zorgde Dion Klaassen, met een flinke pegel voor 2-2 en dat leek de eindstand te worden. Jammer voor Twedo, maar in de extra tijd was het invalleer Dustin Pruim die fout uitverdedigen bij Twedo afstrafte en SC Erica op 3-2 zette. Dat werd ook de eindstand.