Nipte nederlaag voor SVV 04

SCHOONEBEEK – Voor SVV 04 stond zondagmiddag na de nederlaag van vorige week tegen Beilen de thuiswedstrijd tegen Ruinerwold op het programma. Ook nu werd er niet gewonnen, want Ruinerwold ging er met een nipte 1-0 overwinning van door. In de eerste helft gebeurde er eigenlijk maar weinig met bijna geen echte doelkansen voor beide ploegen. In die tweede helft werd dat toch iets beter en kwamen er aanzienlijk meer kansen. SVV'04 kreeg als eerste een levensgrote kans, maar van dichtbij stuiterde de bal op en neer van onderkant lat, maar niet over de lijn. In de counter in diezelfde aanval kreeg Bert de Boer een grote kans, maar mikte te hoog. Gezien het missen van de kansen leek het op een 0-0 wedstrijd uit te lopen, maar toen Ruinerwold een vrije trap kreeg op zo’n 20 meter van het doel wist Brian Heins de bal onhoudbaar langs doelman Wiljo Wesseling, 0-1. Iin de laatste 20 minuten probeerde SVV 04 van alles maar Ruinerwold hield stand en stond SVV 04 opnieuw met lege handen. In deze klasse had buurman Schoonebeek een vrije speeldag.