Maarten Jansen van SVZW-plaaggeest voor DZOH

Beschrijving:
EMMEN – In de zaterdag 1e klasse E van district Oost verloor DZOH op het eigen sportpark Zwanenveld met 3-0 van SVZW. DZOH begon wel goed aan de wedstrijd, want het wist in de eerste vijf minuten drie, vier hoekschoppen te forceren maar die leverden geen treffers op. Daarna was er een snelle counter van de mannen uit Wierden en dat betekende wel gelijk de 0-1 door Maarten Jansen. Vanaf dat moment deed DZOH er alles aan om de stand een andere wending te geven maar de nummer twee op de ranglijst behield de controle en na een uur spelen was het weer Marten Jansen die DZOH pijn deed. 0-2. Daarmee was de scoringsdrift van Maarten Jansen nog niet gestild en bepaalde hij halverwege de tweede helft de eindstand op 0-3. Een nederlaag die voor DZOH nog wel gevolgen kan hebben in verband met de nieuwe competitie indeling van het volgende seizoen waardoor er een aantal ploegen onderin nacompetitie zullen moeten spelen. DZOH staat nu met nog twee wedstrijden te gaan tegen VV Heerenveen en QuIck 20, op een 10 plaats met evenveel punten als Noordscheschut.