Bargeres had geen kind aan SVBS 77

EMMEN - Na een 4-0 ruststand won Bargeres in de zaterdag 5e klasse G de thuiswedstrijd met 7-1 van SVBS 77 uit Belt-Schutsloot. De mannen van trainer Geert Aalderink waren vanaf het begin de bovenliggende partij en Raymond de Groot in de ploeg heeft die als hij een kans krijgt die ook benut. Na een kwartier spelen zette hij Bargeres op 1-0 en daarna waren het Casper Dorgelo en Rob de Graaff die voor de 4-0 ruststand zorgden. In de tweede helft werd de goede lijn direct goed doorgetrokken en mocht Coen Tent binnen vijf minuten de stand op 5-0 zetten. Daarna hadden de gasten toch even een opleving door de 5-1 te scoren. Uiteindelijk waren het Rob de Graaff en Casper Dorgelo die met hun tweede treffer van de middag voor de 7-1 eindstand zorgden. Een belangrijke overwinning voor Bargeres dat door de 3-2 overwinning van SC Angelslo op Steenwijk met een derde plaats op de ranglijst toch nog in de race is voor een plaats in de nacompetitie. Op het programma staat voor zaterdag de laatste wedstrijd op het programma en dat is in het hol van de leeuw op sportpark Noord tegen Sc Angelslo.