NWVV laat vlak voor tijd de winst uit handen glippen

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D moest NWW na ruim 90 minuten genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Met deze uitslag is er geen rechtstreekse degradatie meer, maar is nu het niet spelende BSVV het kind van de rekening geworden en degradeert naar de 5e klasse G. Het blijft in de strijd om lijfsbehoud nog wel spannend. NWVV staat twaalfde met 19 punten uit 21 wedstrijden, maar heeft nog wel de nummers 1, 2 en 3 van de huidige stand nog op het programma staan. De inhaalwedstrijd van NWVV begon voortvarend, want binnen drie minuten stond het op voorsprong via Marko Mihalji die de bal uit een voorzet van Raymond Aardema keurig in de linkerbovenhoek te koppen. 1-0. Dat beloofde dus wat voor de mannen van trainer Johan Hollen, maar Fit Boys ging snel op jacht naar de gelijkmaker, maar tot aan de thee gebeurde er eigenlijk niet zo veel meer. Ruststand 1-0. In de tweede helft golfde het spel op en neer waarbij zowel NWVV als Fit Boys wel mogelijkheden kregen om te scoren, maar zonder succes. Het spel werd daarna ook op fysiek vlak wat minder leuk. Met nog enkele minuten te gaan leek NWVV de drie belangrijke punten binnen in huis te houden, maar vlak voor tijd scoorde invaller Ivo van Ewijk toch nog de 1-1 en dat werd ook de eindstand.