Ook SVV 04 kan vv Sweel niet afstoppen

Beschrijving:
ZWEELOO - In de zondag 3e klasse D had ook SVV 04 uit Schoonebeek geen recept waarmee het koploper vv Sweel de eerste nederlaag kon toebrengen, maar liep uiteindelijk ook tegen een 2-0 nederlaag op waarmee het de eigen kansen om nog mee te kunnen doen voor de titel ook om zeep hielp. In de eerste helft kon SVV 04 nog wel enige hoop hebben door een aantal goede kansen. Na een kwartier spelen scoorde het wel nadat gelegenheidsspits Mark Heijnen de bal na een hoge uittrap van doelman Wiljo Wesseling goed doorkopte en Dusan Muskee de bal binnen tikte. Helaas werd deze treffer om vermeend buitenspel afgekeurd door scheidsrechter Patrick Bos uit Assen. Nadat ook nog de mee opgekomen verdediger Mattijs Landman die vergat te scoren was het Sweel dat in de 34ste minuut op een 1-0 voorsprong kwam via een wereldgoal van Wouter van der Veen. Vanaf puntje zestien draaide hij de bal precies bij de verste bal in de bovenhoek. 1-0 en dat werd ook de ruststand. Na de thee mocht SVV 04 aftrappen, leed balverlies en het was Stein Jansen die voor de 2-0 zorgde. En dat werd uiteindelijk ook de eindstand.