EHS’85 toont ware karakter

EMMERSCHANS - EHS’85 heeft goede zaken gedaan in de bovenste regionen van de vierde klasse D. Op het eigen veld werd het 4-0 tegen naaste concurrent Buinen. Vanaf minuut een lieten de Schanskers blijken dat er niets te halen viel voor Buinen dat ondanks een paar goede kansen en een penalty EHS’85 eigenlijk nooit in de problemen. Het was de tiende minuut toen Andrej Alilovic alleen op de Buiner doelman afging en met een droge maar secure schuiver de bal in de verre hoek plaatste.1-0. Een kwartier later kon Alilovic alleen doorlopen op de keeper en hij faalde ook nu niet. 2-0. Nog voor rust scoorde EHS’85 de 3-0. Een voorzet vanaf rechts belandde een doorkopbal van captain Patrick Eberhard bij Dylano Camies en die scoorde de 3-0, waarna scheidsrechter Boland voor de theepauze floot. Na rust vergat EHS’85 te voetballen en leek Buinen gevaarlijker te worden. De enige fatsoenlijke kans die Buinen in de tweede helft had om te scoren was een penalty, nadat de linksbuiten van Buinen tegen Mauro Tromp opliep. Aanvoerder van Buinen Bram Komduur wist dit buitenkansje niet te benutten. De bal ging vanaf elf meter hoog over en ver naast. Uiteindelijk is de bal terug gevonden door enkele vissers bij het zandgat achter het sportpark. Het slotakkoord was weer aan Alilovic, die zijn goede optreden bekroonde met een hattrick. Via Eberhard kwam de bal bij Atif Azizzie en zijn voorzet werd door Alilovic bekroond met zijn derde van de middag. Eindstand 4-0! Komende zaterdag speelt EHS’85 om 17:00 uur thuis tegen KSC uit Schoonoord.