WKE’16 met 2-1 winst op Musselkanaal de winterstop in

EMMEN – De wedstrijd tussen WKE en Musselkanaal eindigde na ruim 90 minuten in een 2-1 overwinning voor de oranjehemden. Al binnen vijf minuten kreeg de wedstrijd een bijzondere lading. Bij een aanval van WKE waarbij de bal achter de verdediging van Musselkanaal werd gespeeld, maakte de uit zijn doel gekomen Musselkanaal doelman Edwin Melgers hands buiten de zestien en kon direct met rood vertrekken. Zijn vervanger was de 58e jarige Hendrik Melgers direct goed aan het werk werd gezet, maar na een minuut of twintig moest zwichten voor ene inzet van Jochem Scholten. 1-0. Dat was direct een tik en WKE gooide er in de overtalsituatie enkele minuten later ook nog 2-0 overheen via Brian Haak. 2-0. Dat wed ook de ruststand en wie dacht dat WKE de 2e helft voor een grote uitslag ging kwam bedrogen uit. Musselkanaal wist met kunst en vliegwerk verdere schade te voorkomen. Na een uur spelen werd de overtal situatie van WKE weer teniet gedaan door een rode prent van scheidsrechter Harm van Schepen werd het nu 10 tegen 10. Opvallend was dat spits Henk Bakker na een opstootje met Demy ten Velde rood kreeg en ten Velde er met geel vanaf kwam. Vijf minuten voor tijd kreeg Musselkanaal nog wel loon naar werken met een treffer van Jordy Oost. 2-1. Daardoor werd het nog wel even billenknijpen voor WKE, maar wisten uiteindelijk de 2-1 over de streep te trekken. Met een vierde plaats op de ranglijst gaat WKE nu met een goed gevoel op trainingskamp in Portugal en kan hopelijk na de winterstop deze lijn doortrekken. Eindstand 2-1. Foto: 02 WKE – Musselkanaal 2-1 Mike Duinkerken kwam vanaf de rechterkant steeds gevaarlijk op naar de achterlijn en zorgde steeds voor veel actie binnen de zestien .