SVV 04 op karakter en inzet langs Titan

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 3e klasse D stond de wedstrijd Titan - SVV’04 op de rol en vooral voor nieuwkomer Titan was het na twee nederlagen van groot belang om punten te pakken. Na een ruststand van 1-0 en een eindstand van 1-2 tegen SVV ’04 lukte het de mannen van trainer Henri Goeree ook in de derde wedstrijd niet. De 1e helft van deze wedstrijd gaf een beeld dat het alle kanten op kon. Zowel Titan als de bezoekers uit Schoonebeek kregen mogelijkheden, maar echte grote kansen werden niet uitgespeeld. Tot aan de zestien en dan was het vaak te onnauwkeurig of te rommelig om net dat laatste beslissende zetje te geven. Terwijl iedereen zich al een beetje opmaakte voor de thee was het toch Titan dat een beetje uit het niets op voorsprong kwam via Jos Smit die de bal vanaf link precies langs doelman Wiljo Wesseling in de verre hoek plaatste. Na de 1-0 ruststand ging SVV 04 in de 2e helft de strijd helemaal aan om snel de 1-0 achterstand weg te werken. Na een uur spelen was het dan eindelijk raak. Rick Piek wist met veel inspanning een verre bal bij de achterlijn te controleren en nadat hij nog een verdediger uitspeelde bediend hij Colin Schuurhuis op maat. 1-1. In de 72e minuut werd een hoge bal in het achterveld over Schuurhuis en de verdediging van Titan gespeeld en Schuurhuis punterde de bal zonder aarzeling uit de draai langs doelman Remon Poede. 1-2. Titan probeerde het nog wel, maar SVV 04 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Door deze winst gaat SVV’04 nu met 9 uit 3 aan de leiding in de zondag 3e klasse D en Titan staat nog steeds met lege handen.