Titan maakt geen fout tegen DVC’59

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 4e klasse D maakte koploper Titan op sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht geen fout. De wedstrijd tegen de plaatselijke trots DVC’59 werd na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 3-1 gewonnen. De eerste helft ging het redelijk gelijk op tot aan de zestien met Titan als de ploeg die wat meer kansen creëerde maar verzuimde die te verzilveren. Zo had Harmjan Moesker een beetje pech dat een mooie omhaal met net langs de verkeerde kan van de paal achter ging. In de 40e minuut kwam Titan eindelijk op voorsprong via Jos Smit die een goede assist van Harmjan Moesker naar waarde beoordeelde. 1-0 maar vlak voor thee kwam DVC’59 met een snel antwoord. Een verre voorzet werd bij de tweede paal door Jeffrey Mink binnen gekopt. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee ging de koploper uit Nieuw Weerdinge op jacht naar de tweede treffer en dat lukte vrij snel in de 54e minuut. Nu was het Jos Smit die Harmjan Moesker, de topscoorder in deze 4e klasse D op maat bediende en de 1-2 op het scorebord gezet kon worden. Daarmee was het verzet van DVC’59 ook al een beetje gebroken, maar bleef wel op jacht gaan om voor de tweede keer een achterstand weg te werken. Dat lukte niet en het kreeg in de laatste fase daarvoor ook nog een strafschop tegen. Nadat Harmjan Moesker binnen de zestien werd gehaakt mocht de spits van Titan vanaf de stip met zijn 31e treffer in dit seizoen de 1-3 scoren. Uiteindelijk werd dit ook de eindstand. Foto: DVC’59 – Titan Met deze omhaal was Harmjan Moesker al dicht bij een treffer maar moest tot de tweede helft geduld hebben om zijn totaal aantal treffers op 31 te brengen. (foto Bennie Wolbers)