Harm Jan Moesker weer superman voor Titan

SLEEN – De spelers van Sleen werden er moedeloos van, want Sleen wist zich geen raad met Harmjan Moesker, de bewegelijke supersits van Titan. Met vier treffers en een assist groeide hij uit tot de man van de wedstrijd. De wedstrijd was nog maar een minuut oud toen Titan na snelle omschakeling na een aanval van Sleen via Rick Hendriks op voorsprong stond. 0-1. Voetballend deed de thuisclub niet onder tegen Titan, maar de Nieuw Weerdingers sprongen efficiënter om met de kansen die het kreeg. Daardoor stond Titan, de koploper in 4D, na een kwartier spelen op voorsprong via Rick Hendriks. Daarna kreeg Titan mogelijkheden, via onder anderen Harmjan Moesker en Julian Bruining, maar Jordy Darneviel wist voor Sleen met een strak afstandsschot doelman Remon Poede te verrassen. 1-1. Tien minuten begon ook Harmjan Moesker warm te draaien. In de 35e minuut scoorde hij met een loeiharde volley de 1-2 en in de 38e minuut mocht hij na een overtreding op Rick Hendriks vanaf de stip de 1-3 binnen schieten. Op slag van rust bepaalde Julian Bruining de ruststand op 1-4. Na de hervatting probeerde Sleen met vereende kracht de wedstrijd een andere wending te geven. Dat had in de 48e minuut succes via een treffer van Jesmer Warmholts. 2-4. Even later is het echter Harmjan Moesker die de 2-5 scoorde na een hoge voorzet van Rick Hendriks. Ook nu kwam Sleen weer terug met een treffer van Jordy van der Veen. 3-5. Daarna tilden Rick Hendriks, Harmjan Moesker (zijn 4e van de middag) en Julian Bruining de stand naar 3-8. Uiteindelijk bepaalde Jordi van der Bosch de eindstand op 4-8. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor Titan. Harmjan Moesker met vier treffers man of the match en brengt zijn totaal in dit seizoen op 18 treffers. (foto Bennie Wolbers)