Bargeres in tweede helft simpel langs ZNC

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse D wist Bargeres na een 1-1 ruststand met 4-2 te winnen van ZNC. De Zuidbroek Noordbroek Combinatie wist ma een kwartier spelen nog wel op een 1-0 voorsprong te komen via een treffer van Jeffrey van der Veen, maar daarna kantelde de wedstrijd toch wel in de richting van Bargeres. Nadat er eerst nog een kopbal van Bargeres nog net langs de verkeerde kant van de paal ging, wisten de mannen van Trainer Geert Aalderink op slag van rust eindelijk de gelijkmaker te maken. Een inzet vanaf de rechterkant werd door de ZNC doelman als een echte grabbelaar niet goed gecontroleerd en Rob de Graaf was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee wist Bargeres direct goed toe te slaan, want in de 47e minuut was het Jordy de Vries die opnieuw slecht wegwerken van de ZNC doelman afstrafte met een doelpunt. 2-1. Bargeres bleef de gevaarlijkste ploeg en in de 68e minuut was het de hard werkende Zibroo Nzoka die uit een goede voorzet vanaf rechts de bal subtiel kon binnen tikken. 3-1. Daarmee leek de wedstrijd voortijdig in het slot te zitten en helemaal toen Raymond de Groot na een overtreding binnen de zestien via een strafschop de 4-1 kon scoren. ZNC was aangeslagen, maar wist in de slotfase nog wel een overtreding bij Bargeres af te straffen. Een vrije bal van buiten de zestien werd in eerste instantie nog gekeerd door de Bargeres doelman, maar de afvallende bal werd door Geert Dreise binnen getikt. 4-2 en dat werd ook de eindstand.