Roy Super weer vav grote waarde voor NWVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F stond met NWVV – Bargeres een echte topper op het programma. Na een 2-1 won NWVV na een doelpuntenrijke tweede helft met 5-4. Grote oy Super weer van grote waarde voor NWVVman in het team van trainer Johan Hollen was Roy Super. Hij nam maar liefst vier van de vijf treffers voor zijn rekening. In de 10e minuut was het al raak voor Bargeres via Roy Super. Bargeres met aan het roer oud-WVV trainer Geert Aalderink kwam na een half uur spelen weer op gelijke hoogte via Casper Dorgelo, maar bijna vanaf de aftrap was het weer Roy Super die 2-1 mocht scoren. na de thee kwam Bargeres met het eerste wapenfeit door via Casper Dorgelo in een scrimmage op 2-2 te komen. Twee minuten later kon Roy Super er op rechts vandoor gaan en zijn voorzet werd simpel ingekopt door Milan Duursma. 3-2. Een kwartier voor tijd leek de wedstrijd in het slot te vallen met de derde treffer van Roy Super uit een voorzet vanaf links. 4-2. NWVV trainer Johan Hollen: ,,Niets was minder waar, want met good-old Rob Stiekema in de aanval bij Bargeres werd het toch weer spannend. Rob van de Graaf legde breed op Casper Dorgelo en de spanning was weer terug. 4-3. Vijf minuten voor tijd mocht Roy Super via een frommelgoal bij de tweede paal zijn vierde treffer van de middag maken. 5-3. Nog gaf Bargeres zich niet gewonnen en was het Rob van der Graaf die tegen het einde nog weer de aansluiting wist te maken. 5-4 en dat werd uiteindelijk ook de zeker niet onverdiende eindstand”.