NWVV veegt VEV met zevenklapper van de mat

KLAZIENAVEEN NOORD – In de zaterdag 5e klasse F had het hogergeplaatste NWVV uit Nieuw Weerdinge zaterdagmiddag in Klazienaveen Noord geen kind aan VEV. De mannen van trainer Geert Aalderink denderden vanaf het beginsignaal over de groenhemden heen en stonden binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Jasper Jansen. Vijf minuten later stormden de Nieuw Weerdingers weer de zestien van VEV binnen en stond het 0-2 door Raymond Aardema. Het bleef daarna een eenrichtingsverkeer en dat beloonde Stefan Dragstra met de derde treffer voor NWVV. 0-3 en dat werd ook de ruststand. In de tweede helft bleef NWVV ook de bovenliggende partij. VEV probeerde het wel, maar het wist maar sporadisch over de middenlijn te komen. Het spel werd er echter niet beter op, want NWVV ging vooral in de voorste linie te roekeloos om met de mogelijkheden die het zich uitspeelde. Pas na een uur spelen was het Marko Mihalji die een goede voorzet keurig binnen wist te koppen. 0-4. Nadat het weer een aantal voorzetten net weer werden gemist, was het uiteindelijk Peter van Elten die liet zien hoe het wel moest. Met treffers in de 71e en 73e minuut zorgde hij voor een 0-6 tussenstand. In de laatste fase van deze wedstrijd zorgde Jasper Jansen uiteindelijk met een fantastische pegel van buiten de zestien voor de 0-7 eindstand.