SC Angelslo in blessuretijd onderuit

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo afgelopen zaterdag op eigen veld met 2-1 van Vitesse’63. SC Angelslo liet zien dat ze mee kunnen met koploper Vitesse. Beide ploegen kregen mogelijkheden, maar doelman Brands stond net als zijn collega bij Vitesse weer sterk te keepen. In de 26e minuut is het wel raak voor SC Angelslo als Emiel de Vries de bal achter doelman Arjan van Noord schoof, na een mooie combinatie met Sander Nijstad. 1-0. In de 36e minuut mocht Jeroen de Vries voortijdig naar de kleedkamer wegens een overtreding een directe rode kaart kreeg, waar geel beter op zijn plek zou zijn. Na wat heen en weer getrek op het veld en een korte onderbreking ging de wedstrijd weer van start. Vitesse had het moeilijk tegen de 10 man van SC Angelslo dat zelfs in ondertal de betere ploeg was. Meerdere mogelijkheden om de voorsprong te vergroten gingen er niet in en bij rust stond het 1-0. Na de rust ging Vitesse vol op de aanval spelen en drong het Angelslo terug op eigen helft. In de 60e minuut was het Sander van Dijk die na een prachtige aanval van Vitesse de 1-1 scoorde. SC Angelslo bleef knokken en speelde met passie en veel strijd en ging voor minimaal een punt tegen de koploper en dat leek ook mogelijk. In de 93e minuut werd al het vechten en knokken niet beloond als Jeroen van den Berg de bal hard binnenkopt en Vitesse alsnog de volle winst pakte terwijl SC Angelslo minimaal een gelijkspel had verdiend op basis van inzet, strijd en goed voetbal. Eindstand 1-2.