FC Emmen begint oefencampagne met 8- 0 overwinning

Beschrijving:
BARGER OOSTERVELD - FC Emmen heeft donderdagavond tijdens de oefencampagne de eerste wedstrijd in de oefenperiode na een 4-0 ruststand met 8-0 gewonnen van het Drents Verbond. Met een aantal nieuwelingen in de ploeg was Emmen vanaf het begin de bovenliggende partij en kwam na iets meer dan een kwartier op voorsprong. Kolar kwam vrij voor doelman Otto, die blokte de inzet maar de afvallend ebal werd daarna door Wouter Marinus binnen geschoten. Slagveer, Marko Kolar en Filip Ugrinic bepaalden de ruststand op 4-0. Na de thee bracht Lukkien Camara Bos, Görgülü, Burnet, De Vos, Hiariej, Quispel en Scholte in het veld. Na ruim vijf minuten spelen in de tweede helft maakte Ugrinic zijn tweede van de avond. 5-0 en de laatste drie doelpunten werden gescoord door Freddy Quispel(foto). Eindstand 8-0.