DZOH en FC Klazienaveen blijven in gevarenzone

EMMEN - In de tweede klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en FC Klazienaveen na een 2-1 ruststand in een in een 3-3 eindstand. Robert Savenije scoorde binnen twee minuten de openingstreffer. 1-0 en na een half uur spelen wist Tom Bosman de naar een 2-0 voorsprong te tillen. Het spel deinde op en neer met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het was Nick van der Sleen die op slag van rust er weer een wedstrijd van maakte door de aansluitingstreffer te scoren. 2-1. Na de thee ging DZOH op jacht naar meer en zag die inspanning na een uur spelen beloond met een treffer al dan niet in buitenspelpositie. Uiteindelijk was het toch weer Patrick Bloemberg die scoorde in blessuretijd de gelijkmaker. 3-3 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand waardoor beide ploegen nog niet zeker zijn van handhaving. FC Klazienaveen staat nu 12e met twee punten minder DZOH neemt de veilige elfde plaats in met een punt achterstand op NEC Delfzijl en FC Meppel. Klazienaveen moet komende zaterdag naar NEC Delfzijl en alleen bij winst passeren zij de Groningers op doelsaldo. DZOH gaat op bezoek bij Drenthina en een puntje is genoeg om zeker te zijn van klassenbehoud.