Dalen trekt aan het langste eind bij SVV’04

SCHOONEBEEK - De wedstrijd in de zondag 3e klasse C verloor SVV 04 met 4-3 van Dalen. In de 1e helft een oppermachtig Dalen, SVV’04 kwam niet aan voetballen toe en werd vaak gedwongen de lange bal te hanteren. Dalen combineerde er lustig op los en stond bij rust op een welverdiende voorsprong van 0-3 door doelpunten van Reinier de Boer, Tijmen Venhorst en Nick Schuiling. Arthur van der Veen gebruikte die niet echt tevreden was over de inzet van zijn jongens voerde in de rust enkele omzettingen door en bracht na de thee Frank Schoemakers en Rick Strijkers in de ploeg. SVV’04 kwam beter in de wedstrijd en ging beter combineren en er werd met meer passie gespeeld. Dit werd uiteindelijk beloond met een doelpunt. Rick Piek bracht de bal in de zestien die uiteindelijk in de kluts via een speler van Dalen binnen valt. 1-3. Een nieuwe aanval van SVV’04 bracht de bal bij Jessie Rotmensen die binnen de zestien onderuit werd gehaald door een speler van Dalen. Scheidsrechter Rozema legde de bal op de stip, en penalty werd perfect ingeschoten door Lars Koopmeiners. 2-3 en de wedstrijd was weer volledig open. Zowel Dalen als SVV’04 kregen de nodige kansen, maar het was Dalen die de marche weer op twee wist te brengen via Jelle Nikkels. 2-4. SVV’04 moest daarna risico’s nemen om alsnog in te zorgen voor minimaal een punt. In blessuretijd was het wederom Las Koopmeiners die een perfect genomen vrije bal in de bovenhoek achter doelman Rick Boesjes deed belanden. 3-4 en dat werd ook de eindstand. Volgende week wacht voor SVV 04 de uitwedstrijd tegen Weerdinge.