SVBO walst met 8-0 over Noordster heen

Beschrijving:
BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zaterdagavond na een 3-0 ruststand op overtuigende wijze met 8-0 gewonnen van Noordster. Grote man bij SVBO werd Twan Waidijk die vijf keer scoorde. Er werden ‘slechts’ 8 doelpunten gemaakt, want een score met dubbele cijfers had er zeker in gezeten. Door de winst staat SVBO nu tweede samen met SWZ, maar met een betere doelsaldo op één punt achter koploper Emmen AV. De eerste kans van de wedstrijd kreeg Max Heijnen, maar kopte rakelings over uit een hoekschop. SVBO drukte door en al heel snel viel de 1-0. Na een mooie aanval over rechts volgde een voorzet van Jelmer Scholtens die door Twan Waidijk via de keeper werd ingekopt. Direct daarna zette SVBO weer druk en Noordster werd compleet overlopen. Twan Waidijk scoorde de 2-0 en vlak daarop verzuimde Rene Wolbers een strafschop te verzilveren. De derde goal kwam van de voet van Dylan Wessels. 3-0. Noordster kreeg één echte schietkans, maar de redding van Lennon Ebeltjes was goed. Een goede eerste helft van SVBO tegen een zwak Noordster eindigde in een 3-0 voorsprong, maar had 6 of 7-0 moeten zijn. Na rust eigenlijk hetzelfde spelbeeld als voor rust. De 4-0 viel snel uit een voorzet van Scholtens en ook nu was Twan Waidijk de afmaker. Even later scoorde Twan Waidijk ook zijn 4e treffer en zette de 5-0 op het scorebord. Hierna kwamen er nog mogelijkheden voor Roy Jagt, Ronald Gerdes en Stefan Kuper, maar hadden geen succes. Kuper gaf wel de assist op de 6-0. Met een pass zoals een grootmeester als Cruijff ze kan geven, deed hij dat ook. Ook nu was Twan Waidijk weer de afmaker. 6-0. Na wederom een mooie steekbal ging Max Heijnen alleen door op de keeper en had alle tijd om een hoekje uit te zoeken. 7-0. Dylan Wessels bepaalde twee minuten voor tijd de eindstand op 8-0. Een prachtige wedstrijd voor SVBO. Komende zondag moet SVBO op bezoek bij GAVC in Grou en deze wedstrijd begint om 14.30 uur.