DZOH kan niet winnen van DESZ

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen een 3-2 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen DESZ uit Zwartsluis. De mannen van trainer Martin Drenth begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen in de 23e minuut op voorsprong. Een vrije trap van Jeroen Smit werd door alles en iedereen gemist en viel tegen het net. 1-0. DZOH bleef daarna aanvallend spelen om de voorsprong uit te bouwen, maar tot aan de thee veranderde er niets meer aan de stand. Met de 1-0 voorsprong werd begonnen aan de tweede helft waarin de gasten uit Zwartsluis wel het beste uit de kleedkamer kwamen. Door Eendracht Sterk Zwartsluis werd in die tweede helft dan ook in stelling gebracht. Binnen enkele minuten na de thee stonden de Emmenaren op een 2-1 achterstand door doelpunten van Arjan Krabbe en Danny Moorman. DZOH veerde op en vocht zich weer prima terug in de wedstrijd door aanvoerder Ruud Klingenberg die in de 70e minuut de 2-2 binnenschoot. DZOH mocht echter niet lang van die stand genieten want enkele minuten later was het opnieuw raak voor DESZ. 2-3. Daardoor moest DZOH in de resterende minuten andermaal vol op jacht voor een treffer om er in ieder geval nog ene puntje uit te slepen. Helaas lukte dat niet meer omdat het ook nog in ondertal verder moest na een directe rode kaart voor Thomas Kerkhoven. Eindstand 2-3.