CEC en Ter Apel 96 delen een punt

EMMER COMPASCUUM – In de zondag 3e klasse C kwam CEC op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen buurman TerApel’96. Het wed een wedstrijd die zich vooral op het middenveld afspeelde en veel de lange bal werd gehanteerd door zowel CEC als Ter Apel 96. De eerste kansen waren er voor Ter Apel 96 door onder anderen Jeroen Schoonbeek die na ongeveer 10 minuten keurig de diepte werd ingestuurd, maar op snelheid werd geklopt door Daniel Berens. Daarna is het CEC dat een mogelijkheid niet weet te benutten. Een goede vrije bal van Marc Timmer spatte uiteen op de vuisten van Ter Apel doelman Rudy Bergman, terwijl de afvallende bal door Tom Rengers niet goed werd beoordeeld. Halverwege de gelijk opgaande wedstrijd stond het dan ook nog 0-0. Na de hervatting kwamen beide ploegen met veel goede bedoelingen het veld weer in. De tweede helft was vijf minuten oud toen Tomas Been de score opende. 1-0. Daarna kan Leon Harms de wedstrijd in het slot gooien maar schoot de bal in vrije positie voorlangs. Na een uur spelen komt Ter Apel 96 uit een hoekschop op 1-1 doordat er bij de eerste paal niet goed werd gedekt en Joe Huizingh de 1-1 kan scoren. Daarna krijgen beide ploegen nog mogelijkheden om te scoren, maar uiteindelijk bleef het bij deze 1-1 eindstand. Gezien de gehele wedstrijd had dit duel ook geen winnaar verdiend.