HZVV strand in zicht van de Haven in tussenronde

EMMEN – Met nog twee minuten op de klok in sporthal Angelslo waande HZVV zich met een 2-1 stand al in de finalepoule van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, maar verloor in de slotfase de alles beslissende wedstrijd tegen Dedemsvaart met 4-2. HZVV stond na 8 minuten spelen op een mooie 2-0 voorsprong via doelpunten van Alex Zomer en Lorenzo Valante. In de 11e minuut kreeg Dedemsvaart dat steeds beter in het spel kwam de aansluiting via een treffer van Jim Veltmaat. 1-2. Dedemsvaart bleef daarna druk zetten, maar verzuimde enkele goed kansen te verzilveren. In een alles of niets poging werd bij Dedemsvaart de doelman er uit gehaald en veldspeler Noa Schuurman werd de vliegende keep. En dat had resultaat want Schuurman pegelede binnen twee minuten twee keer de bal van afstand langs de HZVV doelman. In de allerlaatste minuut bepaalde Jim Veltmaat de eindstand op 4-2. Dedemsvaart zien wij zaterdagmiddag terug in de finale poule. De plaatselijke favorieten Emmen en DZOH kwamen er niet echt aan te pas en eindigden op een derde en vierde plaats en Dalen sloot de rij met vier nederlagen.