WKE en Titan in evenwicht

EMMEN – WKE en Titan maakten er zondagmiddag in de zondag 4e klasse D een mooie wedstrijd van met uiteindelijk een 2-2 gelijkspel. Het minst gelukkig zal WKE daar mee zijn want de oranjehemden begonnen voortvarend aan de wedstrijd. In de 10e minuut scoorde Henk Bakker met een bekeken goal in de verste hoek de 1-0. Drie minuten later kreeg Ferdy Poelman een goede mogelijkheid. Nadat Peter Stam nogmaals dicht bij een treffer was, wist Ferdy Poelman de 2-0 binnen te tikken na een mooie aktie van aanvoerder Henk Bakker. Dit was tevens de ruststand. Zoals al vermeld nam Titan in de 2e helft het initiatief over en vergrootte de druk op het WKE doel zonder tot echte kansen te komen. Toch nog onverwachts scoorde Titan in de 57ste via Jos Smidt de belangrijke anschlusstreffer. Bij WKE moest er gewisseld worden door blessures van Jozef Brink, Wesley Stobbe en Robin Maat. Hun vervangers waren Hicham Amraoui, Ronny Zwikker en Ronald Oosting. In de 83ste minuut gaat Ronny Zwikker in de fout en komt Titan net buiten strafschopgebied in balbezit en kan Titan alleen op doelman Wim Kok af. Sander Meertens redding te brengen met een sliding. Strafschop volgens scheidsrechter Grondstra en geel voor Sander Meertens. De strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door Harm Jan Moesker. 2-2 en dat werd ook de eindstand.