Fc Klazienaveen liet het in de eerste helft zitten

Beschrijving:
KLAZIENAVEEN - Het begin van de wedstrijd tussen FC Klazienaveen en CSVC begon hoopvol voor de thuisclub met twee grote 100 % kansen om een 2-0 voorsprong te nemen, maar tien minuten later sta je plotseling wel met 3-0 achter, is de reactie van FC Klazienaveen trainer Michel Kerkdijk. , ,Eerst wordt de bal tegen de keeper geschoten en de andere gaat hoog over. Je begint goed en dan is het zuur dat het net niet lukt en met achterstand de tweede helft in gaat. In de 2e helft duurde het te lang voordat wij een keer scoorden. Als je dan ook nog met een man minder komt te staan door twee gele kaarten voor praten is dat niet handig. Dan is het nog moeilijker om een achterstand weg te werken”. Dat betekende dat de Klazienaveners nog harder moesten werken om iets aan de achterstand te doen. Nadat Stef Jagt tien minuten voor tijd in ondertal de 1-3 scoorde was er nog hoop dat er meer in zat. Vooral nadat Mido Meijer vlak voor de reguliere speeltijd ook nog de aansluitingstreffer scoorde. 2-3. FC Klazienaveen ging wel wat sneller spelen en plotseling was er wel de wil om een beter resultaat te behalen. Er werden daarna nog enkele halve kansen uitgespeeld, maar de resterende tijd was te kort om ook nog te gaan voor de gelijkmaker. Michel Kerkdijk: ,,Jammer dat wij niet de inzet van de laatste tien minuten in de eerste helft konden brengen, dan had het er misschien anders uitgezien”.