Weerdinge laat zich in de slotfase door Mildam verrassen

WEERDINGE – Weerdinge verliest na een 1-2 ruststand met 3-2 de promotiewedstrijd tegen Mildam. Je doet het goed. 2-0 in de voorlaatste minuut 1e helft overtreding op Vince Jager Scheidsrechter doet fluit naar de mond, maar fluit niet maar zegt doorgaan en de bal ligt in het net. 1-2 rust. Daarna 2e helft bijna niks weggegeven, maar moesten helaas wederom Milos Oluic en Patrick Lassche wisselen inverband met blessureleed waar we het hele jaar al mee te kampen hebben gehad, maar de invallers deden hun werk, zegt trainer Geert Katoen: ,,Toch is het zo dat in voetbal weet je het nooit en wat gebeurde er! De laatste minuut valt een diepe bal verkeerd gevolgd door een overtreding en dus strafschop. 2-2. Flink balen! Laatste minuut 1e helft en laatste minuut 2e helft loop je tegen een tegentreffer aan. In de noodzakelijke verlenging werd een blunder van onze keeper Jeroen Hengeveld ons fataal. Hij werd van de bank thuis getrommeld nadat vorige week eerste elftal keeper Thomas van Klinken rood kreeg uit bij ASVB. Het gevolg drie wedstrijden geschorst. Onze 2e keeper Renzo Engels zit in buitenland en keeperstrainer Sjoerd Wolters is ook geblesseerd. Jeroen moest ons helpen en een week eerder deed hij het vorige week prima en vandaag ook wel maar helaas juist de ene foutje werd ons fataal. Daardoor werd het 2-3 en wij konden door alles wisselingen niet meer het verschil maken. Kortom hele seizoen al blessures dat al begon bij de voorbereiding met kruisbandblessure van Koen Dekens en wij hebbe geen een week met zelfde team kunnen spelen met uiteindelijk dit resultaat als afsluiting”. besluit Geert Katoen.