JVV in slotfase langs DVC’59

NIEUW DORDRECHT - DVC’ 59 speelde afgelopen donderdag 2 mei het restant van 60 minuten tegen JVV, van een eerder dit seizoen door de scheidsrechter gestaakte wedstrijd wegens slecht weer. In het nog te spelend laatste kwartier van de wedstrijd. Was er van goed voetbal geen sprake. Beide teams probeerden het wel, maar konden niet echt een vuist maken. Na een kwartier werd het rust en de tweede helft leek een kentering te weeg te brengen. DVC kwam door een doelpunt van Aaron Pol snel op 1-0, maar nog geen twee minuten later was het alweer gelijk. De spits van JVV strafte een foutje achterin goed af. Wie had verwacht dat de wedstrijd daarna wel zou ontbranden kwam bedrogen uit. Het voetbal zakte weer helemaal terug naar het niveau van het eerste kwartier voor de rust. Toch kreeg DVC nog wel een handvol kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar ze beloonden zich weer niet. En ook nu weer net al zo vaak gis er het spreekwoord: ,,Als je zelf verzuimt de scoren, valt de goal meestal aan de andere kant” .Vlak voor tijd was de spits van JVV weer attent om weer een foutje af te straffen. Waar heel DVC dacht aan buitenspel, liet de grensrechter de vlag naar beneden, en konden de gasten uit Jipsingboertange nog de winnende goal maken. 1-2. DVC 59 speelt komende zondag uit tegen GKC uit Gasselte en sluit op 20 mei de competitie thuis af met de derby tegen SVBC.