SC Erica verrast Dalen

DALEN – In de zondag 2e klasse H wist Sc Erica drie belangrijke punten binnen te halen in de strijd om rechtstreeks edegradatie te ontlopen. Op sportpark ’t Grootveld in Dalen wonnen de mannen van interim-trainer Anko Jongsma na 0-0 ruststand met 2-1. De eerste helft was Dalen de bovenliggende partij en wist na de thee ook de score te open via een doelpunt van Ruud Veenstra, maar Sc Erica wist in de 2e helft de wedstrijd toch wel te kantelen en vooral op Karakter en inzet een kwartier voor tijd op 1-1 te komen via Marthijs Hartman. Terwijl iedereen zich toch wel leek te verzoenen met de 1-1 was het de tot dan de goed keepende Kevin Borgman die een hoge bal verkeerd inschatte en uit handen liet glippen en Jim Vegter de bal van dichtbij de 1-2 kon inkoppen en dat werd de eindstand.