Sc Angelslo op eigen veld onderuit

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse F wist Sc Angelslo de thuiswedstrijd tegen BATO niet in winst om te zetten. De sport[ark Noord bewoners keken binnen tien minuten al tegen achterstand aan door een treffer van Niels van Delden. 0-1. Daarna probeerde Sc Angelslo wel de wedstrijd waar naar haar kant te doen kantelen en dat had rond de 40e minuut succes met een treffer van Sebastiaan Kroezen. 1-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee golfde het spel op en neer met uiteindelijk toch weer een treffer voor de gasten uit Winschoten. Ook nu was het Niels van Delden die Sc Angelslo tien minuten voor tijd pijn ging doen. 1-2 en daar bleef het ook bij. BATO klom door deze overwinning over Sc Angelslo heen naar een 5e plaats met drie punten meer dan Sp Angelslo, maar ook een wedstrijd meer. Komende zaterdag staat voor Sc Angelslo de uitwedstrijd tegen NWVV op het programma. (foto's Wietze de Jonge)