SVBO zat te sterk voor SCN

BARGER OOSTERVELD - SVBO is er voor de tweede wedstrijd op rij in geslaagd om met ruime cijfers te winnen. Na de 0-6 zege op Hollandscheveld werd afgelopen zaterdag in eigen huis met 4-0 gewonnen van SCN. De eerste helft tussen SVBO en SCN kende weinig enerverende momenten. Beide ploegen kwamen moeizaam tot kansen en wisten slechts dreigend voor het doel van de tegenstander te komen. Robin Heijne was op slag van rust het dichtst bij een treffer, maar zijn inzet van dichtbij werd op het laatste moment geblokt en belandde op de paal. Hierdoor bleef de score tot de rust ongewijzigd. In de tweede helft werd het spel van SCN er niet beter op en was het SVBO dat al kort na rust op voorsprong kwam. Na een lange bal van achteruit werd Stan Wolbers de diepte ingestuurd en zag doelman Reitsema uitkomen. Wolbers bleef koelbloedig in de afronding en plaatste de bal met een lob over Reitsema heen in het net, 1-0. Vijf minuten stond het al 2-0 nadat Stan Wolbers een enorme kans op de 2-0 liet liggen door van dichtbij de bal over te schieten, scoorde middenvelder Joey Zwiers na een uur spelen wel de 3-0. Na een korte terugspeelbal van Rolf Elema op zijn verdediger onderschepte Robin Heijne de bal en zette Wolbers een-op-een met de keeper. Wolbers bleef koel en scoorde de 3-0. In de 70e minuut viel na opnieuw balverlies van SCN ook nog de 4-0 en opnieuw was Wolbers de doelpuntenmaker die daarmee een “zuivere” hattrick compleet maakte. SVBO hoefde niet meer en SCN was zaterdag niet bij machte om iets te creëren. Eindstand 4-0.