CEC in overtal naar ruime winst op Angelslo

Beschrijving:
EMMEN – In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd Angelslo - CEC met 1-5. In een matige eerste helft was Angelslo de bovenliggende partij en stond na een half uur op 1-0 door een treffer van Yoran Reinderink. Angelslo kreeg veel kansen, maar halverwege stond het nog steeds 1-0. Angelslo trainer Sander Eising: ,,Na de rust gingen wij een paar keer slecht om met ongelukkige keuzes van de scheidsrechter. Bij de 1-1 van Robin Bazuin werd de vrije bal op een verkeerde plek genomen, maar de scheidsrechter liet doorgaan en even later scoorde Robin Bazuin de 1-2 nadat de scheidsrechter een buitenspelsituatie negeerde”. Een kwartier voor tijd kreeg Yoran Reinderink van Angelslo een rode kaart na een onnodige zware tackel op de helft van de tegenstander. De wedstrijd was toen gespeeld en kon CEC de wedstrijd voetballend uitspelen. Door doelpunten van Sander de Graaf, Ruben Kuipers en Bryan van der Brug werd het zelfs nog 1-5. Eising: ,,In mijn beleving een ongelukkige onnodige nederlaag die we alleen ons zelf kwalijk kunnen nemen”. CEC-collega Reinier Pruim vond dat zijn jonge ploeg ondank veel blessures Angelslo heeft overtroefd. ,,Ik was in de rust boos en dat had succes. Wij speelden weer ons eigen spelletje en maakten goed gebruik van de overtalsituatie. Angelslo mag blij zijn dat het slechts 1-5 is gebleven. Ik ben trots op de jonge jongens, want wij speelden met een middenveld met een gemiddelde leeftijd van 16 a 17 jaar, want Maurice Kampman, Tom Rengers en Tim Nikken niet mee deden. En nu op naar zaterdag wanneer de topper tegen het nog ongeslagen Bargeres op het programma staat”. Onderstaande foto's zijn gemaakt door Wietze de Jong.