Doelman Damy Sinot reddende engel voor NWVV

Beschrijving:
EMMEN – De wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F tussen Sc Angelslo – NWW eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de 98e minuut stond NWVV nog met 1-0 achter. NWVV-doelman Damy Sinot rende naar voren om een vrije trap voor het Sc Angelslo doel te nemen en met een strak schot verdween de bal via de muur in de kruising. 1-1. Sc Angelslo trainer Sander Eising: ,,De eerste helft begonnen wij aardig aan de wedstrijd met veel balbezit, maar creëerden te weinig kansen. Toch kwamen we op 1-0 door Sebas Kroezen, die na een individuele actie in de zestien, de bal hard hoog binnenschoot. Dat werd ook de ruststand. Na de hervatting werd NWVV sterker, terwijl Angelslo in de counter gevaarlijk werd, maar verzuimde echter de 2-0 te maken”. Daarna kreeg Sc Angelslo een rode kaart voor Jeffrey Holl wegens na trappen op Marko Mihalj. In ondertal kreeg Sc Angelslo kansen, maar NWVV werd sterker. NWVV-trainer Johan Hollen: ,,Wij verzuimden te scoren en eEr ontstond daarna weer een vervelende situatie waarbij er een terechte tweede rode kaart viel voor Marcello Kroon. NWVV zette nog een keer aan en Sc Angelslo kon alleen tegenhouden. In minuut 98 kreeg NWVV nog de vrije bal op die het puntje voor NWVV opleverde”. Sander Eising: ,,NWVV verdiende wel een punt omdat wij een slechte pot speelden en teleurgesteld zijn in de spelers die het team duperen met oliedomme rode kaarten”. Komende zaterdag speelt NWVV thuis tegen Wagenborger Boys en Sc Angelslo speelt thuis tegen CEC.