SVBO naar de 3e KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO plaatste zich woensdagavond voor de volgende KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker via een 4-2 overwinning op Alcides. De geelzwarten kwamen even nadat het in de 17e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via Reinier de Boer, in even overtal situatie na een rode kaart bij Alcides. SVBO wist dat nog voor de thee goed uit te buiten met nog een doelpunt van Reinier de Boer in de 32e minuut en ging de rust in met een 3-0 voorsprong na een treffer van Twan Brerends op slag van rust. In de rust gunde SVBO trainer Peter Timmer een aantal spelers wat speelminuten, maar dat bood Alcides de kans om iets aanvallender te gaan spelen. Pas in de laatste minuten wist Alcides met twee doelpunten van Sebastian van der Haar en Rostislav Kalinin de spanning nog wel terug te brengen, maar het slotakkoord was toch voor SVBO dat via een doelpunt van Joris Vredenveld met 4-2 deze wedstrijd wist te winnen.