CEC maatje te groot voor NWVV

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F maken op dit moment CEC en Bargeres voorlopig nog de dienst uit. Terwijl Bargeres - SETA werd afgelast wist CEC haar ongeslagen status te behouden na een 4-1 overwinning op NWVV. De mannen van trainer Reinier Pruim kenden op het koude en natte sportpark De Runde aanvankelijk veel moeite met de Nieuw Weerdingers die vooral in het eerste half uur met veel inzet de nul wisten te houden. NWVV speelde als team met veel inzet en hoge druk naar voren om de opbouw van CEC te verstoren. Een periode waarin de keepers van CEC en NWVV genoeg te doen kregen. Pas tien minuten voor de thee moesten de Nieuw Weerdingers zwichten. Tom Rengers legde van ongeveer twintig meter aan en zag zijn bal via een stuiter onder de prima naar de hoek duikende Damy Sinot door glippen. 1-0. Vanaf dat moment was NWVV even uit balans en kreeg vijf minuten later ook nog de 2-0 te verwerken via Dani Jansen die op slag van rust ook nog de 3-0 scoorde. Na de thee deed NWVV er alles aan om het CEC moeilijk te maken, maar moest na een uur spelen wel toezien hoe Leon Harms de 4-0 scoorde. NWVV trainer Johan Hollen: ,,CEC was vandaag wel een maatje te groot voor ons, maar wij hebben ons prima verweerd en niet helemaal weg laten spelen. De groep is er vol voor gegaan en daarom mooi dat Kevin Kaiser nog de 4-1 kon maken”.