FC Klazienaveen wint gemakkelijk van Veenhuizen

Beschrijving:
Klazienaveen - Na een 2-0 ruststand won het in de 3e klasse D op de tweede plaats staande FC Klazienaveen zaterdagmiddag op sportpark met 4-0 van de op de voorlaatste plaats staande Veenhuizen. Halverwege de eerste helft de eigenlijk al gestopte Patrick Bloemberg die een voorzet vanaf recht op waarde in schatte en langs de Veenhuizen doelman kopte. 1-0. Een kwartier stond er 2-0 op het scorebord. De 19-jarige Bart Veenstra wist na een inzet de afvallende bal nog net met zijn borst binnen te drukken. 2-0. In de tweede helft hetzelfde patroon als de eerste: FC Klazienaveen de aanvallende ploeg en Veenhuizen eigenlijk alleen maar verdedigen. De mannen van trainer Marc Hegeman maakte het karwei zakelijk af om niet meer schade op te lopen wat de blessures betreft. Een aantal belangrijke spelers zitten op dit moment in de lappenmand. Daardoor hadden drie 19-jarige en twee van 17-jarige A-junioren een basisplaats, terwijl oud-aanvoerder Patrick Bloemberg ook de helpende hand toestak. Voor FC Klazienaveen scoorde de 17-jarige Justin Harms de 3-0 en Stan Kroeze zorgde voor 4-0 eindstand. Aanstaande zaterdag is vanaf 15.00 uur het lager geplaatste HSC, de Hoogezand-Sappemeer Combinatie, de tegenstander op sportpark de Planeer. Een wedstrijd met twee belangen: FC Klazienaveen strijd nog mom de nacompetitie terwijl HSC nog niet vrij is van degradatie. Trainer Marc Hegeman: ,, Door een schorsing en de vele blessure hebben een aantal jonge talenten uit de jeugd vanaf de winterstop mee laten trainer en dat betaald zich nu gelukkig uit. Ook hoop ik dat Patrick Bloemberg nog even weer aansluit voor de nacompetitie”.