FC Emmen zonder moeite langs SVV 04

SCHOONEBEEK - FC Emmen wond donderdagavond de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen SVV 04, dat ook het 25-jarig hoofdsponsorschap van Lubbers vierde) werd met maar liefst 0-16 van de groene mat gespeeld. Jari Vlak, Ole Romeny, Rui Mendes en Lorenzo Ebicillio stond het als snel 0-4. Rui Mendes verzuimde even later vanaf de stip de 0-5 te maken, want SVV 04 doelman Wiljo Wesseling wist de bal uit zijn doel te ranselen. Vlak daarna kopt Mike Kieftenbelt de bal bij de tweede paal kon binnen 0-5 en op slag van rust probeerde Laurens Grobbe van SVV 04 de bal bij een voorzet van Romeny te blikken maar passeerde zijn eigen doelman. 0-6. Na rust stuurde Dik Lukkien behalve Dirksen, proefdoelman Ludek Vejmola en de achttienjarige Dave Funke acht nieuwe spelers in het veld. De doelpunten vielen nu toch wat makkelijker voor FC Emmen dat uit eindelijk met 16-0 wist te winnen Achtereenvolgend Julius Dirksen, Teun Bijleveld, Jan Quispel , Ben Scholte, Remi van Ekeris, Scholte (strafschop), Bijleveld, Van Ekeris, Quispel en tot slot Ben Scholte die uiteindelijk voor een 0-16 eindstand zorgde. Vandaag gaan de Emmenaren op bezoek bij vv Hoogezand. Tickets zijn verkrijgbaar via vv Hoogezand.