SVBO voortvarend van start tegen Gomos

BARGER OOSTERVELD - SVBO wist zondagmiddag op het sportpark aan de Parkstraat in Barger Oosterveld de inhaalwedstrijd tegen Gomos vrij simpel met 5-1 te winnen. De geelzwarten probeerden vanaf het begin de wedstrijd naar haar hand te zetten, maar ook Gomos, de ploeg van trainer Martin Drent, liet zich aanvankelijk niet onbetuigd. De eerste echt kan kreeg Quintin Brands na ongeveer een half uur spelen, maar plaatste de bal van dichtbij hoog over. De Bargeroostervelders sloegen daarna vlak voor de thee genadeloos toe. Na een goed aanval kreeg Jelmer Scholten randje zestien de afvallende bal voor de voeten. Met gevoel draaide hij de bal voor het Gomos doel, waar Quintin Brands met een puike kopbal de 1-0 wist te scoren. Even later stuurde scheidsrechter Van der Horn de spelers naar de thee. De tweede helft begon voortvarend voor de mannen van trainer Marc Hegeman. Binnen vijf minuten stond het op een mooie 2-0 voorsprong. Opnieuw was Jelmer Scholten de man van de assist en Dylan Wessels met een kopbal de afmaker. 2-0 en in de 57e minuut was Demy te Velde de aangever vanaf de zijkant en deze keer stond Davy Wessels op de goed plek om de bal met veel gevoel langs Gomos doelman Oosterman te koppen. 3-0. Daarna liet SVBO de teugels even vieren en daar maakte Gomos goed gebruik van om via Tom van Birgelen de eretreffer te scoren. 3-1. In de laatste vijf minuten draaide SVBO nog even de gaskraan weer open en achtereenvolgend Stan Wolbers (4-1) en Niels Wessel die voor een mooie 5-1 overwinning zorgden.