Sc Angelslo verliest thuis van SCN

EMMEN - De wedstrijd in de 4e klasse D tussen SC Angelslo en SCN begon aardig van beide kanten met goed voetbal en hoog tempo. SCN was de betere ploeg en kreeg een goede kans om op voorsprong te komen, maar Jordy Tent stond op de goede plek. Ook Angelslo kreeg twee kansen maar Abe de Jong schoot net naast en Ali Arslan schoot recht op de keeper. Even later neemt SCN toch een voorsprong. Door een fout in de verdediging tikt Erwin Smale in de 25e minuut de bal hard achter Tent. SCN was de betere ploeg, terwijl SC Angelslo wel enkele mogelijkheden kreeg om gelijk te maken. Vlak voor rust kregen beide ploegen nog goede mogelijkheden maar werden niet benut. Ruststand 0-1. Na de thee stond er een ander SC Angelslo in het veld. Met veel druk zetten werd SCN op eigen helft vast gezet en kreeg SC Angelslo, maar de spitsen stonden niet op scherp. SCN speelde vooral op de counter en als achterin een verdediger uitglijd bij Angelslo is Patrick Aasman er als de kippen bij om zijn ploeg in de 63e minuut op een 0-2 voorsprong te zetten. SC Angelslo had wel het betere van het spel in de 2e helft, maar wist kansen die het kreeg niet te benutten. In de 85e minuut is het nog wel invaller Yoran Reinderink die de bal binnenschoot na een steekbal van Gezim Luli. 1-2. SCN speelde nu vooral de lange bal om de overwinning binnen te slepen. Toen Erwin Smale de bal opnieuw door een foutje achterin voor de voeten kreeg, maakte hij het prima af en bepaalde de eindstand op 1-3. SC Angelslo had meer verdiend, maar benutte de kansen die het kreeg niet. Volgende week komt Borger op bezoek, aanvang 14.30 uur.