Veel doelpunten bij WKE-16 – GVAV Rapiditas

EMMEN - WKE speelde zondagmiddag met een gehavend team, Henk Bakker en Mo Kaddouri waren geschorst en Hinke Scholten geblesseerd. De weergoden lieten toe om WKE-16 - GVAV Rapiditas door te laten gaan. De thuisclub won na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-3. De eerste 20 minuten was GVAV de betere ploeg en die kwamen in de 8ste minuut door Ingmar Liezenga, de topscoorder van GVAV Rapiditas, ook verdiend op 0-1. Niet veel later maakte Ferdy Poelman zich in de 31ste minuut knap vrij en scoorde de 1-1. 10 minuten later maakte Hendrik Gustin de 2-1 uit een fantastische counter. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft was het moeilijk voetballen. GVAV Rapiditas kwam in de 52ste minuut op 2-2, maar nog in dezelfde minuut maakte WKE-16 na een snelle aanval over links 3-2 door Jan Scholten. GVAV was voetballend wat beter, maar met hard werken kun je het ook redden. GVAV kwam in de 78ste minuut nogmaals door Patrick Venema langszij 3-3. WKE-16 rechte de rug nog een keer en na een mooie aanval kwam WKE-16 weer op voorsprong, 4-3 door Jan Scholten die de bal van afstand hoog bij de verste paal tegen het net knalde. In de laatste minuut maakte WKE-16 nog 5-3 door Ferdy Poelman en dus doet WKE-16 weer helemaal mee om de bovenste plaatsen in de zondag 2e klasse L waar Germanicus ondanks dat het niet speelde toch aan de leiding staat.