SVBO zat pakt volle winst op Nieuw Balinge

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse E was SVBO zat succesvol met een 3-0 overwinning op Nieuw Balinge nadat Nick Klingenberg zijn ploeg al voor de thee op een mooie 2-0 wist te zetten. De aanvaller scoorde daarmee zijn 100e doelpunt voor de Barger Oostervelders. De ploeg van trainer Jan Moes was in deze wedstrijd de bovenliggende partij en kwam na vijf minuten al op een 1-0 voorsprong door een treffer van Nick Klingenberg. Halverwege de eerste helft wist Klingenberg het overwicht van SVBO te vertalen in en tweede treffer waarmee de wedstrijd eigenlijk al vroegtijdig in het slot viel. SVBO bleef ook na die 2-0 op jacht naar meer doelpunten en Nick klingenberg had na een half uur spelen al een zuivere hattrick, maar zijn subtiele kopbal in de linker hoek werd door de scheidsrechter niet beloond wegens vermeend buitenspel. Met de 2-0 gingen de spelers dan ook aan de thee. In de tweede helft gebeurde er niet zo veel meer ook al zouden het de gele kaarten die over en weer door de scheidsrechter werden uitgedeeld. Na iets meer dan een uur spelen bepaalde, wie anders dan Nick Klingeberg, al voortijdig de eindstand op 3-0. Klingenberg is topscoorder in deze klasse met 12 treffers. Komende zaterdag gaat SVBO op bezoek bij koploper Onstwedder Boys.