SC Angelslo zet ook VCG aan de kant

Beschrijving:
GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse E liet SC Angelslo vanaf het begin al zien dat het de betere ploeg is maar toch was het VCG dat de eerste kans kreeg in het begin van de wedstrijd, maar doelman Jarno Brands stond op de goede plek. SC Angelslo kreeg in de 10e minuut ook een grote kans, maar Danny Oosterdijk schoot recht op de keeper. SC Angelslo wilde voetballen, maar VCG speelde hard met veel overtredingen en lange ballen naar voren. In de 26e minuut was het eindelijk raak voor SC Angelslo als Rick Zondag met een prachtig lobje de 0-1 scoorde na een steekpass van Giovanni Akgün. VCG verdedigde met man en macht en na balverlies achterin schoot Gezim Luli hard de 0-2 binnen op aangeven van Ali Arslan. De tweede helft begon VCG beter en kreeg ook kansen op de aansluitingstreffer maar deze werden niet benut. SC Angelslo wilde de wedstrijd beslissen en ging tempo spelen wat resulteerde in diverse kansen. In de 78e minuut kon Danny Oosterdijk de wedstrijd beslissen nadat hij de bal van Rick Zondag kreeg maar hij schoot voorlangs. In de 80e minuut werd de wedstrijd toch beslist als Ronny Mulder vanaf de rechterflank voorzet en Oosterdijk alsnog de 0-3 binnenschoot. Volgende week ontvangt de SC Angelslo thuis Damacota die op dit moment op de 11e plaats staat in de 5e klasse E.